CruCon på World Food Summit 2018 i København


CruCon deltager på World Food Summit i København den 30. – 31. august 2018.

Det er med store forventninger vi i CruCon for første gang deltager på konferencen World Food Summit i Bella Center København i næste uge.

Med et imponerende og globalt opbud af indsigtsfulde beslutningstagere, eksperter, fagfolk, køkkenchefer, erhvervsledere og politikere er der lagt op til diskussioner, debat og vidensdeling på højeste niveau.

Udfordringerne for den globale fødevareproduktion er til at få øje på i en tid, hvor verdens befolkning hastigt bevæger sig mod de anslåede 10 mia. i 2050.

Med afsæt i vores fokus på opsamling, hosting, distribution og analyse af medicindata i den animalske fødevareproduktion, er vi derfor meget optaget af de problemstillinger konferencen er koncentreret omkring. Vi ser især frem til at indgå i debatten omkring visionen om bedre fødevarer til flere mennesker samt om de globale muligheder indenfor mere bæredygtige fødevareløsninger og nye produktionsformer.

Vi har derfor en klar forventning om at tage fra konferencen med ny viden, nyt mod og tro på at udfordringerne er til for at blive løst i internationalt samarbejde.